patriotism OCH att seriekoppla alla världens banksystem likt en hemmagjord







Igår kom min äldsta dotter hem från en kompis och sa att pappa vi har fått post,nä det är Söndag i dag och då kommer det ingen post ,jo sa hon titta får du se, mycket riktigt hade hon en lapp i handen som jag tog och begrundade, fick en äckelattack och började knyckla i hop lappen,sen ångrade jag mej och läst lappen.. ETT FRITT NORDEN-ett manifest från svenska motståndsrörelsen- innehållet var otroligt främlingsfientligt jag började må illa. kortfattat så beskrev organisationen patriot.nu hur den gemensamma kampen i norden ska gå till för att göra norden nordisk utan mångkullturella inslag genom Repatriering av främlinga( alla icke-assimilerbara främlingar ska skickas hem för att skapa ett stabilt och harmoniskt samhälle)  och bekämpandet av mångkulturen ( mångkultren är ett angrepp på vårt folks kulturella grundvalar,massinvandringen är ett angrepp på vårt folks biologiska fundament)  m.m. ord som troligen ingen av de som delar ut sådana här lappar har en aning om vad dom betyder vill inte skriva mer om detta för att slippa kräkas på tangentbordet men brevet avslutades med dessa ord svenska motståndsrörelsen ska återinföra ett tradionellt,och mer aktoritärt,samhällsskick med nationalism och socialism som ideologiska grunder       en nassistorganisation utan dess like, en under  gruppering av sverigedemokraterna

vad man skriver om handikapade och homosexuella är inte värt att ta upp här.

fy fan vilket samhälle det har börjat bli

titta på partiledar debatten en stund men kände att jag inte orkade med dessa förljugna högergubbar och tant olofsson mer än 30 minuter , sen gav det ju inte mej någon mer näring heller eftersom man så att säga är part i målet när det gäler den vänstra flanken..

men ialla fall så kan jag avsluta med några sanningar













Det är inte vänsterpartiet som kommit på idén att seriekoppla alla världens banksystem likt en hemmagjord julgransbelysning   för att sedan ställa ut hela skapelsen i regnet med strömmen på och se vad som händer.


Det är inte vänsterpartiet som tänkt ut den geniala - verkligen geniala - idén att knyta värdet av
löntagarnas framtida pensioner till börsutvecklingen och göda en ännu större spekulationsbubbla med våra pensionspengar.


Det är inte vänsterpartiet som drar runt i Stockholms förorter med den svenska motsvarigheten till
subprimebolag och försöker lura igenom bostadsrättsombildningar.

 Tack ERIK BERG FÖR DESSA KLOCKRENA  ORD

Lev nu gott alla kamrater och bekämpa all främlingsfientlighet och det blå laget så att alla får en chans att  andas


RSS 2.0